

Zoeken
12 februari 2018
Hoe kun je een gezonder en duurzamer menu aanbieden? Welke keuzes kun je maken als het gaat om voedselbereiding? Om gezondere en bewustere keuzes te maken moeten we eerst weten hoe ons voedsel wordt geproduceerd, wat er wordt toegevoegd en wat we weten over onze manier van eten en koken.
Wil je als ondernemer meer doen met het aanbieden van lokale, biologische, diervriendelijke of seizoensgebonden producten? Weet je dat een andere manier van bereiden ook nog geld kan besparen ? Of wil je inspelen op de gezonde voedingstrend?
Kom dan naar de netwerk – en inspiratiebijeenkomst op dinsdag 13 maart van 9:30 – 11:30 uur bij Stenden Hotel te Leeuwarden. De bijeenkomst is bedoeld voor restaurants, lunchrooms, cafetaria’s en snackbars.
De thema’s van de ochtend zijn ‘De Nieuw Nederlandse Keuken en duurzaam frituren’. Tijdens de bijeenkomst worden ideeën uitgewisseld en wordt je geïnspireerd over hoe je als bedrijf duurzame keuzes maakt.
Ken je ondernemers voor wie deze bijeenkomst nog meer interessant kan zijn? Dan graag deze uitnodiging doorsturen!
Het programma:
Locatie:
Stenden Hotel Regerslaan 8 8917 DD Leeuwarden
Met vriendelijke groet,
Lemke Statema
06-24749556
Aanmelden voor deze bijeenkomst: door een mail te sturen naar
L.statema@friesemilieufederatie.nl